Over Ons

In 1984 is tandtechnisch laboratorium Quintadent Emmen opgericht door de toenmalige eigenaren en 3 tandartsen. Dit maakt in totaal vijf eigenaren, vandaar de naam 'Quinta' dent.

Het laboratorium was destijds gevestigd aan de Zuidlaarderbrink 8 in hetzelfde pand als één van de tandarts-eigenaren. Op deze locatie is in 1987 Ben Assen in dienst getreden.
Al snel werd dat te klein en is het laboratorium in 1990 verhuisd naar de Noorderstraat 15 in het centrum van Emmen. De tandartsen waren intussen geen eigenaar meer. Op die locatie was de mogelijkheid om wat door te groeien en is in 1994, Remco Pielage bij het team gekomen.

In 1998 werd de stap gemaakt naar de Stationstraat 79. Het historische pand 'Anna Jacoba' vlak bij het station van Emmen was een stuk groter en bood de mogelijkheid voor een behandelkamer, waar op dat moment behoefte aan was.

De huidige directieleden zijn Ben Assen en Remco Pielage. Nadat zij eerst mede-vennoot geweest zijn, hebben ze na een aantal jaar het laboratorium volledig overgenomen van de oorspronkelijke eigenaren, die zich toen volledig zijn gaan richtten op de mondzorg.

In januari 2020 is het bedrijf verhuisd naar een ruim pand aan Bislett 10 op 'De Meerdijk' te Emmen, vlak bij de rondweg. 
Op deze locatie kunnen ze de klanten nog beter van dienst zijn. Het is volledig verbouwd naar een ruim opgezette etage en beschikt over een behandelkamer, uitgebreide CAD-CAM afdeling en een modern ingericht laboratorium. 

Benieuwd naar onze producten?

Wilt weten of wij u van dienst kunnen zijn of bent u benieuwd naar de producten die wij leveren?

Bekijk producten